Magabiztos ingatlanár meghatározás

Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz

4 hetes online kurzus
ingatlan eladóknak és vásárlóknak

Kezdő dátum: 2023.04.17.

Jelentkezési határidő:

nap
óra
perc
sec

A Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz online kurzust célja, hogy átadja a szükséges tudást, mellyel önállóan megválaszolható az ingatlan eladás és vásárlás egyik legfontosabb, legnyomasztóbb kérdése: „Mennyit ér az ingatlan a mai piacon?”

Érezted már azt

Ingatlan eladóként, hogy

Ingatlan vevőként, hogy

Meghoztad a döntést, hogy szeretnél ezeken változtatni? Szeretnél saját megalapozott véleményt, ami feloldja a fenti nehéz érzéseket, és megválaszolja az ingatlan árára vonatkozó fontos kérdésedet?

Azt gondolom igen, hiszen pont ezért olvasod ezeket a sorokat.

Azért hívtam életre a Magabiztos ingatlanár meghatározás kurzust, hogy

A kurzus révén, annak lépéseit követve te magad meg tudod majd határozni a saját vagy a kiszemelt ingatlan(ok) árát. El tudod képzelni az ebből a tudásból fakadó önbizalmat, nyugalmat? 

A 4 hetes élő, online kurzus a profik által is leggyakrabban használt módszert adja át neked. Mindezt az elmúlt években összegyűlt, kipróbált, széleskörű tapasztalatommal ötvözve, melynek köszönhetően (is) a munkámat nap nap után – ügyfeleim örömére – sikerrel végzem.

A kurzus során:

Szeretettel köszöntelek!

Hinkel Szilvia vagyok okleveles építőmérnök, ingatlanvagyon-értékelő. 9 éve dolgozom az ingatlanszektor és az építőipar valamely területén, közel 3 éve kifejezetten a lakóingatlan piacon.

Küldetésem, hogy az ingatlan eladás, illetve vásárlás hosszú távra kiható, felelősségteljes folyamata nyugodt legyen, hosszú távon helyes döntés szülessen. 

Jelen kurzussal átadom neked a tudásomat, módszeremet, hogy te magad, önállóan meg tudd válaszolni a folyamatod egyik, ha nem a legfontosabb kérdését: mennyit is ér az adott ingatlan ma.

ingatlanos álom megvalósítása

Mit köszönhetsz majd magadnak a kurzus végeztével? Magabiztosságot, nyugalmat és az ártárgyalásnál felhasználható megalapozott érveket. No meg az elmaradó negatív érzéseket – mint kétség, frusztráció -, a megspórolt rengeteg időt, amit a félreárazás okozott volna és a megvezetésnek még a kockázatát is.

Tudom mit érzel most, én is voltam ott. A kurzussal szeretném neked átadni az (élet)érzést, ami most van velem. A szavak nem tudják átadni a különbséget, ezért megmutatom a kurzuson keresztül.

Magabiztos ingatlanár meghatározás - Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz

A 4 hetes élő, online kurzus a profik által is leggyakrabban használt módszert adja át neked. Mindezt az elmúlt években összegyűlt, kipróbált, széleskörű tapasztalatommal ötvözve, melynek köszönhetően (is) a munkámat nap nap után – ügyfeleim örömére – sikerrel végzem.

A kurzus során:

A kurzus tartalma:

Az élő, online kurzus teljes ára 49.990 Ft. Mivel a kurzust először hirdetem meg, így kedvezményes időszakot biztosítok 2023. április 7-ig azt 40%-kal kedvezménnyel 29.990 Ft-ért tudod megvásárolni. 

A kurzus tartalmaihoz legalább fél éves korlátlan hozzáférés is jár, így élethelyzetedhez tudod igazítani a feldolgozását, illetve bármikor ismételni tudod annak részeit vagy egészét. 

Kinek szól a Magabiztos ingatlanár meghatározás kurzus?

A Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz kurzus elsősorban ingatlan eladásban vagy vásárlásban lévő, vagy abban gondolkodóknak szól.

Olyanoknak, akik felelősségteljesek, s szeretik életük fontos döntéseit felkészülten, tudatosan meghozni – a hosszú távon elérhető legjobb eredmények érdekében. Olyanoknak szól a kurzus, akik szeretik mérsékelni a kockázatukat, és ezért hajlandóak tanulni, majd a tanultakat alkalmazni. 

Azok is megtalálják  a kurzuson a számításukat, akik szeretnek maguk a kormánynál lenni, és nem szívesen hagyatkoznak másokra – pláne nem a vagyonukat, családi életüket, jövőjüket ily mértékben meghatározó témánál.

Kérdd a személyes konzultációt is!

Teljes nyugalmat szeretnél, hogy amit kiszámoltál ár, az valóban jó és építkezhetsz rá?

Akkor neked ajánlom a kurzus személyre szabott kiegészítőjét, melynek során átnézem a számolásodat, és átbeszéljük azt. Így ellenőrizni tudod a tudásodat, kapsz egy megerősítést és pontosítást, valamint a menet közben feljövő kérdéseidre válaszolok.

Ezt a szolgáltatást, ennyire kedvező áron csak a kurzus mellé tudod megrendelni. Később is lesz lehetőséget egyéni konzultációt kérni, de csak magasabb áron.

Jelentkezz a kurzusra, és kérd rögtön az Árazás véleményezését személyre szabottan kurzus kiegészítést mindössze 5.900 Ft-ért!

Amit az online kurzusról tudni érdemes - Gyakori kérdések és válaszok

A kurzus során a profi értékbecslők által is leggyakrabban használt piaci összehasonlító adatokon alapuló módszer mentén haladunk. Annak minden egyes lépését lakóingatlanokra vonatkoztatva részleteiben átvesszük.

Ehhez a szakmai módszerhez adódik hozzá az én szemlétem és az évek alatt összegyűjtött tapasztalatom, melynek köszönhetően egy összetett, sor szempontra kiterjedő eljárásmódom alakult ki. A kurzus során e kettőt egymásba integrálva kapod meg egy időálló tudássá.

A kurzus 4 héten át tartó élő, online kurzus.

Az élő, online kurzus azt jelenti, hogy a résztvevők együtt haladnak végig a kurzuson, melynek tartalma hétről hétre kerül átadásra, és teljes egészében zárt online felületen zajlik. 

A kurzus tartalmát hétről hétre adom át videó, hang és egy számoló táblázat formájában. Mindezek mellett 3 alkalommal 60 perc áll majd a résztvevők részére, hogy feltegyék a kurzus tartalmával kapcsolatos kérdéseiket.

A kurzus tartalmához legalább fél év hozzáférést garantálok. Ez lehetővé teszi az élethelyzethez igazítható a kurzus feldolgozást, illetve többszöri ismétlést.

A kurzus résztvevői annak tartalmához legalább fél év hozzáférést kapnak. Ez lehetővé teszi az élethelyzethez igazítható a kurzus feldolgozást, illetve többszöri ismétlést.

A 4 hetes, az egyik legfontosabb, legtöbb fejfájást okozó kérdésedre választ adó Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az átárgyaláshoz online kurzus ára 49.990 Ft.

Arra való tekintettel, hogy ezt a kurzust először tartom meg, és szeretném azt minél több ingatlan eladóhoz és vásárlóhoz eljuttatni, így kedvezményes időszakot biztosítok. A kurzuson való részvétel ezen időszakban 40% kedvezménnyel 29.990 Ft-ért megvásárolható.

A kedvezményes időszakot 2023. április 7. éjfélig vagy a férőhelyek erejéig tudom fenntartani.

A kurzusra jelentkezés már megnyílt.

Kedvezményes áron április 7. éjfélig lehet jelentkezni, míg teljes áron április 16. éjfélig.

Mivel a kurzus tartalmazza a számolást végző táblázatot, így a szükséges összeadásokat és szorzásokat sem magunk végezzük el. Ez alapján bátran ajánlom a kurzust olyanoknak is, akik a matematikával nem ápolnak szoros kapcsolatot.

Vélemények a közös munkáról

Lelki-Ecsedi Laura
Tovább olvasom
Mindenkinek szívből ajánlom Szilvit! Lelkiismeretes, kedves, pontos sorolhatnám még a pozitív tulajdonságait. Szakmailag rendkívül felkészült és mindig lehet rá számítani. Egy igazi profi emberileg is és a szakmájában is. Köszönöm Szilvi, hogy vagy nekünk! 🙂
Bodó Szimonetta
Tovább olvasom
Nagyon tájékozott, korrekt, empatikus, kommunikatív. Megkönnyíti, ami nehéz. Összefogja, amit nehéz összetartani. Lelkes, amikor a legnagyobb szükség van rá 🙂
Szerémy Dániel
Tovább olvasom
Szilvi szakmailag és emberileg is kiemelkedő. Számára mindig az ember van a központban. Reálisan és objektíven tud az üzletet illetően profin dolgozni, miközben végig melletted áll, fogja a kezed és igyekszik a számodra is megfelelő legjobb úton kísérni biztonsággal.
Huszka Zsuzsa
Tovább olvasom
Szilviában egy nagyon megbízható szakembert ismertem meg, aki jó Ízléssel és szakértelemmel, friss piaci információkra is támaszkodva tudott nekem tanácsot adni egy ingatlanunk kapcsán, amit ezúton is köszönök!
Előző
Következő

100% pénzvisszafizetési garancia

Nem az a célom a kurzussal, hogy jelentkezz és kifizesd a díját! Az kurzus azon ingatlan eladóknak és vásárlóknak szól, akik a kurzus lépéseit követve elsajátítják a módszert és alkalmazzák azt most és a jövőben.

Éppen ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok a kurzus indítási dátumától számított 14 napon át. 

Minden kurzusra jelentkezőnek lehetőséget biztosítok arra, hogy miután az első hét anyagához hozzáférést kapott, azzal dolgozott, indoklás nélkül 14 napon belül elállhasson attól. Elállás esetén a kurzus díját teljes egészében visszafizetem. 

Én azokat keresem, akik a kurzus tartalmát fel kívánják dolgozni, majd használni az élethelyzetük megkönnyítésében, megoldásában most és a jövőben.

Nyugalom és magabiztosság mindössze 4 hét alatt

A Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz 4 hetes, élő, online kurzus segítségével magad meg tudod válaszolni az ingatlan eladás és vásárlás egyik legnehezebb és legfontosabb kérdését: Mennyit ér az ingatlan a mai piacon?

A kurzus lépéseit követve az alábbiakra biztosan számíthatsz:

Biztosítom a részvételem

A jelentkezés lezárult.

Fizetési módok:

Fizetni átutalással és kártyával tudsz.

Jelentkezésedet követően érkezik a számla a megadott email címedre. Kérlek, az alapján rendezd a kurzus díját, ha az utalást választottad.

Figyelem! A kurzusra jelentkezés a díj beérkezésével lesz érvényes.

Kérdésed van?

Kérlek, ha van olyan kérdésed, amire nem kaptad meg a választ az oldalon, akkor írj nekem a hello@hinkelszilvia.hu email címre.

További kérdésed van?

Amennyiben megvan a jelentkezési szándékod, de további kérdésed van, kérlek, írd meg nekem a hello@hinkelszilvia.hu email címre. 

Hinkel Szilvia ingatlancoach, - tanácsadó, - közvetítő

Copyright 2023 – Hinkel Szilvia – Minden jog megtartva