Magabiztos ingatlanár meghatározás

Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz

Útmutató

Ingyenesen letölthető tartalom

„Mennyit ér az ingatlanom a mai piacon? Miként tudom meghatározni a valódi árát? Egyáltalán, mi minden befolyásolja egy ingatlan árát? Milyen lépései vannak az ingatlanár meghatározásnak?”

Magabiztos ingatlanár meghatározás - nyugalom és megalapozott érvek

Útmutató

Ingyenesen letölthető tartalom

ezekre nyugtalanító kérdésekre adja meg Neked a válaszokat, miközben lehetővé teszi, hogy a lépéseit követve egyedül meghatározd a saját ingatlanod, illetve a kiszemelt ingatlanok aktuális piaci árát.

Az Útmutató mindeközben betekintést ad az azonos címmel érkező 4 hetes online kurzusba, melynek 

kezdő dátuma: 2023. április 17.

Az ingyenes tartalmat és a kurzus részleteit a jelentkezésedet követően emailben juttatom el számodra.

Magabiztosság, nyugalom és megalapozottság​

Az általad meghatározott ingatlanár tekintetében​

Képzeld el, hogy van egy módszered, amivel jó pontossággal meg tudod határozni te magad az ingatlan árát. 

Képzeld el, milyen érzést, micsoda magabiztosságot ad ez neked!

Képzeld el, milyen nyugalommal véded meg az áradat miközben számos, megalapozott érvet sorolsz fel a tárgyalás során, s amelyek előtt a másik oldal meghajol.

Arra hívlak, hogy ezt ne csak elképzeld, hanem megéld!

Az érkező kurzus lesz ebben a segítségedre. Távol tarthatod magadtól a bizonytalanságot, a kiszolgáltatottság érzését, a potenciálisan rossz árazás miatti szorongásodat és időpocsékolást, de megelőzheted az ellenvélemények nyomán könnyen születő kételyeket is.

Legyen meg az önálló, magabiztos véleményed az ingatlan tranzakció legfontosabb kérdésében!

Aggódás helyett most lehetőséged van a tudás adta nyugalmat választani!

A kurzus elvégzését követően tudni fogod:

A kurzus által tehát egy teljes, összefüggő, minden részletében érthető módszert kapsz a lakóingatlan árának megállapításához, melyet mind most, mind a jövőben bármikor alkalmazni tudsz. Itt elveket, gondolkodási módot és eljárási módszert kapsz, mely kiállta már az idők próbáját.

A kurzust kiemelten ajánlom ingatlan eladásban vagy vásárlásban gondolkodóknak, illetve már az eladási/vásárlási folyamatban lévőknek. Természetesen rajtuk kívül a laikus, az ingatlan téma iránt érdeklődőknek is méltán érdekes lehet a mondanivalója. Továbbá figyelmébe ajánlom ingatlanközvetítő kollégák figyelmébe is a képzést, akik szeretnének magabiztosabbak lenni az általuk javasolt árakban.

A 4 hetes Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érvek online kurzus kapuit 2023. április 17-én nyitja meg. Részletes tájékoztatóját és az ingyenes tartalmát emailben juttatjuk el hozzád.

A feliratkozásodat követően nem csak a kurzus részleteiről kapsz tájékoztatást, de emailben megérkezik Hozzád az ingyenes Útmutató, mely segítségével akár már ma elkezdheted az ingatlanod piaci árának meghatározását. 

Az ingyenesen elérhető Útmutató bemutatja, hogy milyen lépések mentén haladva tudod elkészíteni az ingatlan értékbecslését. A kurzus során szintén ezen lépések mentén haladunk, ám messze részletesebben, mint amit az Útmutató kerete megenged.

Az ingyenes anyag kérése nem jár semmiféle kötelezettséggel. Így szabadon dönthetsz a kurzuson való részvételről, attól függetlenül, hogy szeretettel invitállak arra!

Természetesen a legnagyobb örömmel fogadom, ha az ingyenes tartalmon túl a teljes kurzust el kívánod végezni!

A kurzus létrehozója és vezetője Hinkel Szilvia okleveles építőmérnök, ingatlanvagyon-értékelő. 9 éve dolgozik az ingatlanszektor és az építőipar valamely területén, közel 3 éve kifejezetten a lakóingatlan piacon.

Küldetése, hogy az emberek életük egyik nagy és meghatározó döntését, amit az ingatlan eladása, illetve vásárlása jelent, nyugodtan éljék meg, hosszú távon helyes irányt válasszanak. 

Jelenleg sok bizonytalanságot és félelmet tapasztal mind ez eladókban, mind a vevőkben. Tovább nehezíti a helyzetüket, hogy hiányos tudással, számos meg nem értéssel vágnak bele az ingatlanos témába indokolatlanul nagy kockázatot vállalva, vagy éppen túlzott óvatosság béklyójában vergődve.

ingatlanos álom megvalósítása

Ennek megfelelően kiemelten fontosnak tartja tudásának és tapasztalatának átadását kurzusain keresztül, hiszen „a tudás a legjobb feszültségoldó”. Számtalan alkalommal átélt élménye, hogy mennyien megnyugodtak, rendezték újra gondolataikat és döntöttek hosszabb távon helyesen, amikor a szükséges és addig hiányzó tudást megkapták.

Közvetlen hangvétele, komplex látásmódja és pozitív hozzáállása könnyedséget visz hallgatósága életébe. Hála rendszerszemléletének és közérthető magyarázatainak a bonyolult egyszerűnek, a ködös tisztán láthatóvá válik.

A Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláson online kurzussal az a szándéka, hogy a legtöbb fejfájást okozó, egyik legfontosabb kérdést, az ingatlan árát, minél többen objektív, stabil alapokon határozzák meg. Mindezzel szeretné őket feloldani a bizonytalanság és szorongás alól, valamint elősegíteni a nyugodt, higgadt ártárgyalásokat, melyek megalapozzák élethelyzetük megoldásának sikerességét.

Miről szól az ingyenes anyag?

Az ingyenes tartalommal, melyet feliratkozásodat követően emailben kapsz meg, azonnal belevághatsz a kiszemelt vagy saját ingatlanod piaci árának meghatározásához. 

Az ingyenes anyag egy 16 oldalas e-book, melynek lépéseit végigkövetve azonnal elkezdheted megválaszolni „A mennyit is ér az ingatlan ma?” súlyos kérdést.

A 4 hetes online kurzus során a leggyakrabban alkalmazott összehasonlító értékmeghatározási eljárást vesszük végig részletekbe menően. Az ingyenes Útmutató tartalmazza a lépéseket és azok összefoglaló leírását, a kurzusban azonban részletekbe menően átbeszéljük az egyes lépéseket, valamint átadom az én gondolkodásmódomat és munkamódszeremet.

A Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláson kurzus egy erős bázist ad mind a vizsgált ingatlan piaci értékének meghatározásához, mind az ártárgyalás során felhasználható igazoló érvek megtalálásához.

A kurzus szándéka szerint a résztvevőit végig viszi egy objektív piaci érték meghatározásának útján, melynek eredményeként az ár mellett nyugalmat és magabiztosságot ad.

A kurzus elsősorban magánszemélyekhez szól, akik ingatlan eladásában vagy vásárlásában gondolkodnak, vagy már benne vannak ebben a folyamatban – legyen szó akár a saját otthonukról, akár befektetésükről.

Mellettük jó szívvel ajánlom ingatlanközvetítő kollégáknak, akik szeretnék mélyíteni árazási tudásukat fokozva ezzel magabiztosságukat és szakmai tudásukat.

A 4 hetes Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz online kurzusban hetente kerülnek majd megosztásra az előre felvett, a mindennapi életünkbe beilleszthető hosszúságú videós, valamint egyéb tartalmak. (Utóbbiakból kiemelném az értékmeghatározáshoz használt táblázatot.)

Mindezeken túl élő online heti bejelentkezéseken lesz alkalma minden résztvevőnek kérdezni. Természetesen ezek a beszélgetések is rögzítésre kerülnek és visszanézhetőek lesznek.

Az ajándék tartalom, melyet feliratkozásodat követően emailben kapsz meg, ingyenes.

A 4 hetes Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érvek az ártárgyaláshoz online kurzus díja: 49.990 Ft.

 

Korán kelő kedvezmény!

Mivel a kurzust első alkalommal hirdetem meg, ezért korán kelő kedvezményt biztosítok.

A korán kelő ár 40% kedvezménnyel 29.990 Ft!

A kurzusra 2023. 03.20-tól lehet jelentkezni egészen a kurzus indulását megelőző napig vagy a férőhelyek beteltéig.

Visszajelzések a közös munkáról

Lelki-Ecsedi Laura
Tovább olvasom
Mindenkinek szívből ajánlom Szilvit! Lelkiismeretes, kedves, pontos sorolhatnám még a pozitív tulajdonságait. Szakmailag rendkívül felkészült és mindig lehet rá számítani. Egy igazi profi emberileg is és a szakmájában is. Köszönöm Szilvi, hogy vagy nekünk! 🙂
Bodó Szimonetta
Tovább olvasom
Nagyon tájékozott, korrekt, empatikus, kommunikatív. Megkönnyíti, ami nehéz. Összefogja, amit nehéz összetartani. Lelkes, amikor a legnagyobb szükség van rá 🙂
Szerémy Dániel
Tovább olvasom
Szilvi szakmailag és emberileg is kiemelkedő. Számára mindig az ember van a központban. Reálisan és objektíven tud az üzletet illetően profin dolgozni, miközben végig melletted áll, fogja a kezed és igyekszik a számodra is megfelelő legjobb úton kísérni biztonsággal.
Huszka Zsuzsa
Tovább olvasom
Szilviában egy nagyon megbízható szakembert ismertem meg, aki jó Ízléssel és szakértelemmel, friss piaci információkra is támaszkodva tudott nekem tanácsot adni egy ingatlanunk kapcsán, amit ezúton is köszönök!
Előző
Következő

Kérd az ingyenes Útmutatót

Hinkel Szilvia ingatlancoach, - tanácsadó, - közvetítő

Copyright 2023 – Hinkel Szilvia – Minden jog megtartva