Magabiztos ingatlanár meghatározás

Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyláshoz

4 hetes online kurzus indul

2023. április 17. 9:00 óra

nap
óra
perc
sec

Szeretettel köszöntelek azok között, akik ingatlanos ügyükben felkészülten és tudatosan szeretnének maguk választ adni a legtöbb érzelmet és gondolatot kiváltó kérdésre, hogy mennyit is ér az ingatlan.

Köszönöm megtisztelő bizalmadat, hogy e fontos kérdésben támogatásodra lehetek!

Lentebb találod a kurzus ingyenes tartalmát, mely azonnal használható sorvezetőként szolgál neked az ingatlan értékmeghatározása során.

A Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz online kurzus jelentkezési oldala 2023 március 20-án hétfőn reggel 9:00 órától lesz erről az oldalról elérhető. Arról lehetőséged lesz tájékozódni és elsők között jelentkezni.

Olvasd el a Magabiztos ingatlanár meghatározás Útmutatóját. Javaslom, hogy menj végig először az egész ebook-on, majd utána térj vissza az első lépésre, de immár a vizsgált ingatlanod ismeretében. Majd haladj tovább, és végezd is el a lépésekben írt teendőket. 

Az érkező kurzus célja

A Magabiztos ingatlanár meghatározás – Nyugalom és megalapozott érv az ártárgyaláshoz online kurzust célja, hogy átadja a szükséges tudást, mellyel önállóan megválaszolható az ingatlan eladás és vásárlás egyik legfontosabb, legnyomasztóbb kérdése: „Mennyit ér az ingatlan a mai piacon?”

Kezdő dátum: 2023. április 17. 9:00 óra

Jelentkezés már megnyílt. Részletekért kattinsd a lenti gombra!

Hinkel Szilvia ingatlancoach, - tanácsadó, - közvetítő

Copyright 2023 – Hinkel Szilvia – Minden jog megtartva